Womb healing – aandacht en heling voor jouw (traumatische) bevalling

Lieverd, ik weet hoe het is..

Als er aan je lijf gezeten wordt, zonder jouw directe toestemming. Ik weet hoe het is als het leven van jou en je kindje op het spel staat.

Ik weet hoe het is om volledig de controle over je lichaam weg te geven.

Ik weet hoe het is om met spoed naar de OK gereden te worden. Ik weet hoe het is om niet gelijk met je baby te kunnen knuffelen.

Ik ken de paniek, de eenzaamheid, de onzekerheid en het vertrouwen in je lijf dat wegvalt. De angst in de ogen van de artsen en je partner. Ik ken het..

En ik ken ook de impact die zo´n bevalling heeft op je lijf, het moederschap en je mentale gezondheid. Ik heb dat kunnen helen, kunnen accepteren.

De dag dat mijn dochtertje geboren werd had de mooiste dag van mijn leven moeten zijn volgens de boekjes, maar dat was het niet. En dat is oké. Ik heb geleerd dat oké te vinden. Ik heb geleerd weer op mijn lijf te vertrouwen en met liefde terug te kijken op mijn traumatische bevalling.

Ik gun jou dit ook. En daarom heb ik dit traject met heel veel liefde samengesteld. Naarmate dat ik mama werd, had ik al snel door dat de gesprekken met mede mama’s in mijn praktijk over de bevalling gingen. Het had aandacht nodig.

Niet omdat de nazorg in het reguliere circuit slecht is, maar omdat het gewoon te weinig is. Dit omdat de zorg veelal eenzijdig is. Ik geloof dat, we niet alleen mogen kijken naar onze fysieke wond(en), maar ook naar onze mentale gezondheid en het verwerken van zo’n heftige gebeurtenis. Wist je namelijk dat jouw lijf iedere emotie die je niet uit, opslaat?

Ik ga je helpen weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en jouw (onverwerkte) emoties rondom de bevalling samen met jou helen. Op een zachte, liefdevolle manier. We gaan je buik en rest van je lichaam weer de liefde geven die het verdient. Ik zie je pijn, ik hoor je verhaal. We hebben het er samen over. Een ook als praten soms lastig is, kan ik je heel goed helpen met een bijzondere tool… namelijk jouw adem.

Hoe zit dit traject eruit?

Dit doen we middels:

*3 ademsessies die ik combineer met reiki. Tijdens deze ademsessies gaan we contact maken met jouw baarmoeder gebied en daar heling naartoe sturen. Verder mag er ontstaan wat er mag ontstaan.

*voorafgaand hebben we het over jouw bevalling en pijnpunten daarin

*Een womb healing, die ik tijdens de eerste ademsessie uitvoer.

Jouw liefdevolle investering voor dit traject is €333,-

Voel je een JA? Vaak dan een afspraak via het contactformulier. Eerst even kennismaken kan natuurlijk ook, vul daarvoor ook het contactformulier in.

En vergeet niet, alles wat jij heelt, heel je voor jouw hele familielijn.