Ademwerk/Breathwork

Vindt jij het ook zo lastig om tijd voor jezelf te nemen? Of je grenzen aan te geven? Merk je dat jij nooit echt voorop staat? Is het altijd alleen maar geven en klaarstaan voor de ander?   

Vaak heb je het gevoel dat je met een enorme last op je schouders rondloopt, alsof je de hele wereld moet dragen. Gedachten blijven maar tollen en je staat constant aan.  Je voelt je opgesloten in je lichaam en de ‘uit’ knop is lastig te vinden.

Dit is niet wie jij bent! Ook jij kan deze patronen doorbreken en weer vóór jezelf staan i.p.v. achter. Het is heel normaal dat je niet altijd durft te kiezen voor jezelf, maar wanneer jij kiest voor jezelf, gaan anderen daar ook profijt van hebben. Waarom zou je langer wachten?ew

Ademwerk helpt je bij het:

  • Helen van traumatische ervaringen (leeg dat rugzakje) – eigenlijk een soort therapie zonder praten. 1 breathwork sessie kan gelijk staan aan 10 therapiesessies.
  • Aanraken van het ‘uitknopje’.
  • Ontspannen van je hele lichaam.
  • Sterk in je schoenen staan.
  • Ervaren hoe het is om diep in je lichaam te zakken.
  • Vinden van diepe rust en ervaren van een verlicht gevoel.
  • Boosten van je immuunsysteem.
  • Aanwakkeren van het zelfhelend vermogen van je lichaam.

“Love is the goal, breath is the journey.”

Tijdens de 1:1 ademwerk sessies, in het Engels ook wel Breathwork genoemd, gaan we na een kort intakegesprek verbonden ademhalen, je kunt hierdoor in een andere staat van bewustzijn komen. Verbonden wil zeggen: zonder pauzes. Hierdoor wordt je hoofd het zwijgen opgelegd en mag je lichaam spreken. Je onderbewustzijn komt aan het woord.

Je lichaam zit vol met ‘riviertjes’ (energiebanen) die vol liggen met steentjes (trauma’s). Tijdens de verbonden ademhaling gaan we die steentjes voorzichtig aanraken en oplossen. Het voordeel hiervan is dat je mij niets hoeft te vertellen. Het is dus eigenlijk een soort therapie zonder praten.

Voelen = eng. Dus stoppen we vaak ons gevoel weg, niet wetende dat dit ergens in ons lichaam opgeslagen wordt. En dat wil eruit! Verdriet of pijn heeft aandacht nodig. Dit gaan we het geven tijdens de ademsessie(s).

Weet dat je bij mij volledig veilig bent. Ik overspoel je met liefde en zachtheid. Zie een ademsessie dan ook als een momentje voor jezelf en een stapje verder in de richting van zelfontwikkeling.

De kosten van een 1:1 ademsessie zijn €75,- voor twee uur of zo lang als jij nodig hebt. Groepssessies zijn mogelijk in overleg. Je bent van harte welkom in mijn praktijk, maar ik kan de sessie ook bij jou thuis geven of op een eventuele andere locatie. Neem gerust contact met mij op.