Tarieven & vergoedingen*

Intake gesprek van één uur                                                                           € 75,-

Vervolgconsult van een half uur                                                                  € 35,-

EMB bloedtest wanneer je nog niet op consult bent geweest               € 179,-

EMB bloedtest na intake consult                                                                 € 129,-

Telefonisch consult op afspraak (15-20 minuten)**                                  € 15,-

Kosten voor consulten dienen direct na afloop van het consult bij praktijk Foodstappen gepind te worden, naderhand wordt er een factuur opgestuurd per email. Hetzelfde geldt voor de aanschaf van eventuele supplementen. Voor telefonische consulten wordt een factuur gestuurd.

Het intake consult duurt ongeveer een uur. Voorafgaand vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik een duidelijk beeld krijg van je klachten en eetpatroon. Aan de hand daarvan schrijf ik een adviesplan, welke we bespreken en aanvullen/aanpassen in ons consult. Uiteraard mail ik je het adviesplan naderhand toe en kun je mij altijd bellen, mailen of appen als je vragen hebt. Meer weten over mijn werkwijze? Bezoek deze pagina. 

Tijdens een vervolgconsult bespreken we je voortgang. Wat gaat er goed en wat kan er nog beter? Hoe is je motivatie? Lukt het om op een bepaalde manier te eten?

Tarieven van de EMB- test zijn inclusief de test, verzending, behandelplan en een consult voor het bespreken van de uitslag.

Waarom is een EMB- test duurder als ik niet op intake consult ben geweest? In dit geval heb ik minder gegevens van je, waardoor ik meer door zal moeten vragen. Ook gaat hier meer uitzoek- en uitwerktijd inzitten.

Meer weten over mijn werkwijze? Kijk dan even op deze pagina!

*Tarieven zijn exclusief eventuele supplementen.  Supplementen kunnen in de meeste gevallen direct aangeschaft worden. Uiteraard ben je hier niet toe verplicht.

**Korte vragen per mail, whatsapp of telefonisch zijn gratis. Ik sta graag voor je klaar! Indien je een ingewikkeldere vraag hebt of meerdere vragen achter elkaar, reken ik voor een telefoongesprek van 15-20 minuten €15,-.

Vergoedingen vanaf 2021

Vanaf 2021 is het mogelijk om een deel van mijn consulten vergoed te krijgen bij sommige verzekeraars. Ook kan het liggen aan hoe je verzekerd bent. Controleer dit voor de zekerheid goed. Als jouw zorgverzekeraar mijn consult (deels) vergoed, kun je de rekening eerst zelf betalen en vervolgens het factuur opsturen naar je zorgverzekeraar.

EMB bloedtesten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Annuleren van een afspraak

Indien je niet binnen 24 uur voor onze afspraak telefonisch, per mail of whatsapp afzegt, zal ik 50% van het consult in rekening brengen. Dit kun je niet declareren bij de zorgverzekeraar.