Mijn denkwijze

logo blad transparantOns lichaam geeft vaak precies aan wat het nodig heeft, alleen we vergeten soms te luisteren of kunnen het niet juist interpreteren. Ik help je daarbij. Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw lijf. Ik leer je luisteren, door naar jou te luisteren. 

“Hoe komt het dat je steeds zo moe bent? Of hoofdpijn hebt? Wat probeert jouw lichaam je te vertellen?”

Ik werk vanuit een holistisch oogpunt wat o.a. inhoudt dat we de oorzaak van je klachten gaan aanpakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.  Ik neem de tijd voor je en behandel je als een individu, want iedereen is uniek. Zolang je de juiste middelen en kennis hebt en toepast, hoeft je lijf niet te schreeuwen om aandacht (lees: hoofdpijn, vage klachten, verteringsklachten, ontstekingen, etc.).

En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je lijf heeft het beste met je voor! Alles wat jouw lijf doet, doet het om iets te verbeteren of om je iets te vertellen.

Gezondheid is niet alleen wat je in je mond stopt, maar ook je gedachten, zelfliefde, ontspanning, je omgeving EN wat je aan media consumeert.

Het is zaak om met je lichaam mee te werken en denken om het optimaal te ondersteunen. En daar help ik je maar al te graag bij!

Weet dat ik er voor je ben en dat jij er ook mag zijn.logo blad transparant gedraaid