Maak hier een afspraak

logo blad transparantWat leuk dat je samen met mij aan je gezondheid wil werken! Via het onderstaande contactformulier kun je aangeven waarvoor je een afspraak wil maken. Ik mail jou dan binnen 2 werkdagen terug met afspraakopties. Het is handig om alvast wat dagen door te geven die jouw voorkeur hebben. Belangrijk! Check ook even je ongewenste mail, vaak komt mijn mailtje daarin terecht. 

Wil je liever eerst telefonisch contact? Vul dan alsjeblieft het onderstaande formulier in, zodat ik je op een later tijdstip kan bellen. Ik zit vaak in consult en neem dan mijn telefoon niet op. Mailen is daarom vaak sneller.

Jouw gegevens zijn ten alle tijden veilig bij mij en worden uitsluitend gebruikt vooradvisering aan jou. Dit formulier vraagt om jouw naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Jouw  gegevens worden nooit aan derden verstrekt.  Zie de Privacyverklaring en Cookies
Policy om te zien hoe ik met jouw gegevens omga. logo blad transparant gedraaid