Maak hier een afspraak

logo blad transparantWat leuk dat je samen met mij aan je gezondheid wil werken! Via het onderstaande contactformulier kun je contact met mij opnemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Het is handig als je alvast een aantal dagen doorgeeft waarop je zou kunnen.

Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie.

LET OP: het lab waarmee ik samenwerk voor de EMB testen is momenteel met zomerstop. Vanaf 25 augustus kan ik weer testen insturen. Echter ga ik vanaf eind september zelf op reis, waardoor het wat langer kan duren voordat je je uitslag ontvangt. Tijdens de bijzondere reis die ik ga maken heb ik nauwelijks internet. Dit is ook de reden dat ik vanaf 1 september GEEN trajecten meer start (losse EMB’s en ademsessie kunnen wel gewoon). Ik wil jou namelijk ruimte bieden voor al jouw vragen, zeker tijdens het traject.

Jouw gegevens zijn ten alle tijden veilig bij mij en worden uitsluitend gebruikt voor advisering aan jou. Dit formulier vraagt om jouw naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Jouw  gegevens worden nooit aan derden verstrekt.  Zie de Privacyverklaring en Cookies
Policy om te zien hoe ik met jouw gegevens omga. logo blad transparant gedraaid