Maak hier een afspraak

logo blad transparantWat leuk dat je samen met mij aan je gezondheid wil werken! Via het onderstaande contactformulier kun je contact met mij opnemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Het is handig als je alvast een aantal dagen doorgeeft waarop je zou kunnen.

LET OP: vanwege mijn zwangerschapsverlof kan het zijn dat ik wat later reageer op jouw mailtje. Begin oktober ga ik weer aan het werk. en van ons kleine meisje, ga ik vanaf juni met verlof. Tot die tijd zit ik helaas VOL. Vanaf oktober kunnen we weer afspraken inplannen. 

Wil je liever eerst telefonisch contact? Vul dan alsjeblieft ook het onderstaande formulier in. Ik zit vaak in consult en neem dan mijn telefoon niet op. Mailen is daarom vaak sneller.

Jouw gegevens zijn ten alle tijden veilig bij mij en worden uitsluitend gebruikt voor advisering aan jou. Dit formulier vraagt om jouw naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Jouw  gegevens worden nooit aan derden verstrekt.  Zie de Privacyverklaring en Cookies
Policy om te zien hoe ik met jouw gegevens omga. logo blad transparant gedraaid