Ervaringen / reviews

”Ik ga super goed op de adviezen van Sascha. Mijn buik is platter en ik voel mij echt stukken helderder in mijn hoofd en lichaam. Sascha heeft mij nieuwe richtingen gegeven qua voeding en daar pluk ik nu echt de vruchten van. Ik ben super dankbaar voor Sascha haar kennis en fijne energie.” – Albertine, EMB bloedtest

”Laatst bij Sascha een EMB bloedtest gedaan en zoveel wijzer geworden over mijn lichaam.
Ze maakt na een uitslag een heel uitgebreid verslag en voedingsadvies.
Echt een aanrader!!”
– Kayleigh, EMB bloedtest

”Ik kwam bij Sascha voor een breathwork sessie. Het was alsof ik in een warm bad terecht kwam. Haar praktijkruimte voelt zo fijn, licht en warm. Sascha haar eigen persoonlijkheid en alle energie en liefde die ze in haar sessie meegeeft is zó bijzonder. Ik kan altijd heel lastig ontspannen zonder dat mijn gedachten all over the place zijn. Bij Sascha viel alles even van mijn schouders af. Ze begeleidt je op een fijne manier waarin je voelt dat je alles mag loslaten en ook even écht mag thuis komen bij jezelf. Het is een warm cadeautje dat er voor gezorgd heeft dat ik weer even met beide benen op de grond sta. Ik gun dit iedereen.”Esmay, ademsessie

”Wat een ervaring! Geheel zonder verwachting stapte ik binnen bij de warme ruimte van Sascha. Wat een liefdevol en rustig persoon is zij. Ik voelde dat direct aan. Deze uitstraling hielp mij heel erg bij de ademsessie die ik bij Sascha onderging. Het was niet moeilijk om mij over te geven aan haar deskundigheid. Eerst een kop warme rauwe cacao, wat al een ervaring an sich was vanwege de cayennepeper die er inzit 😉 Daarna een korte uitleg van wat er zou kunnen gebeuren. Sascha liep alle stappen rustig en geduldig met mij door. Als ik iets niet goed snapte, legde zij het nogmaals uit, met dezelfde rust en net zoveel liefde.

Ik ga niet verklappen wat ik heb ervaren, want ik wil deze ervaring die jij jouzelf echt eens moet gunnen, niet beïnvloeden met mijn verhaal. Het enige wat ik verklap is dat ik een paar dagen na de sessie (en nu nog steeds) een veel rustiger gevoel in mijn lichaam heb, De avond na de sessie heb ik geslapen zoals ik in geen jaren heb gedaan, zo diep en ook heel de nacht doorgeslapen. Ik ga absoluut vaker voor een ademsessie naar Sascha toe! Tevens heb ik al meerdere vrienden en ook cliënten van mij geadviseerd om naar Sascha te gaan. Want helen is niet altijd alleen maar de klacht aanpakken, vaak gaat de emotie die daar achter schuilt aan vooraf. En laat Sascha die trauma’s nou aan kunnen pakken met de ademsessies. Bewust of onbewust. – Joyce, Ademsessie

”Bloedtest laten doen bij Sascha omdat ik met verschillende gezondheidsklachten liep. Sascha legt alles goed en duidelijk uit en ik was erg blij met de duidelijke uitwerking die ik achteraf gemaild kreeg. Inmiddels zijn mijn klachten een stuk minder en ik heb weer meer energie.” – Jamy, EMB bloedtest

Heb laatst hier een ademsessie onder begeleiding van mevrouw Zeldenrijk gedaan. Bij het binnenstappen van de praktijk ervaarde ik een ontzettende warme en veilige atmospheer. Door de stappenplan van Sascha Zeldenrijk te volgen, tijdens de sessie, kon ik mezelf voor een moment loskoppelen van de realiteit, refecteren op mijn lasten en waarderen dat iedere ademhaling een privilege is die ik moet koesteren. All in all, een enorme eye opener en een big reset. Voor de komende periode ben zeker niet van me af!

Heel erg bedankt Sascha.” – Amine, ademsessie

”Ruim een week geleden kwam ik bij Sascha voor ademsessie, sinds die dag voel ik mij minder gehaast en intern ontspannen. Onbewuste zorgen en angsten verlieten mijn lichaam tijdens het ademen, conflict tussen intuïtie en logica werden opgeheven. Ik ervaarde weer voor het eerst in jaren echt even waar ik voor stond en wat ik wilde. Het gevoel van eigen belang en het opwekken van de kracht van mijn persoonlijkheid, liet mij weer stralen. Van binnenuit.
Deze ervaring voelde voor mij als een grote schoonmaakt van onbewuste onderdrukte emoties en gewoontes. De ademsessie gaf mij ruimte en rust. Dankjewel Sascha, voor het faciliteren van deze ervaring.

Deze woorden zijn mijn ervaring en beschrijven niet geheel hoe veel waarde de inzichten van deze ene sessie ademwerk voor mij betekent. De ervaring begint bij jezelf. Als je het allemaal even niet meer weet, en je geen invasief complex gesprek wil voeren, zal dit je helpen je gedachte te rusten.” – Brynn, ademsessie

Ik voelde me gelijk gehoord en begrepen. Heel anders dan bij de huisarts neemt Sascha echt de tijd voor je. Wat een werk. Als je gelooft in engelen is Sascha er absoluut een. Dankjewel! – Mirthe, EMB bloedtest

“Alles wat jullie ons hier geven, neem ik met mij mee. Het is even extra tot jezelf komen: Liefde, rust en ontspanning. Alles even extra ervaren. Zó dankbaar voor jullie.”Michelle, groepsademsessie

“Regelmatig heb ik teruggedacht aan deze eerste sessie met een gevoel van dankbaarheid en …. richting. Het is voor mij tastbaarder geworden dat de richting om dichter bij mijn natuurlijke levensenergie te komen is: naar binnen. Dat wist ik natuurlijk wel maar ik heb het nu veel beter kunnen voelen, ervaren.
Deze beleving van innerlijke kracht blijft me bij en werkt sindsdien door in mijn dagelijks doen en laten. Jouw zorgvuldige en liefdevolle begeleiding schept, als het ware “op de achtergrond”, een sfeer van veiligheid en vertrouwen waardoor overgave aan het subtiele innerlijke proces van de adem als vanzelf op gang komt.”- Simone, ademsessie

“Dat bewust ademhalen zoveel teweeg kan brengen! Ik heb zoveel losgelaten, waarna ik een diepe dankbaarheid door mijn hele lijf voelde gaan. De rust die ik daarna ervaarde was ongekend. Dankjewel Sascha.” – Miranda, ademsessie

“De energie en rust die Sascha uitstraalt, plus de veiligheid die ze bracht vond ik zo fijn aan deze sessie.” – Marlou, groepsademsessie

“Dit zou ik elke dag wel willen ervaren: een stukje vrijheid. Vrijheid die ik zelf kan creëren. De veiligheid om dit te kunnen voelen en inzien was zo fijn.” – Sandra, groepsademsessie

“Blijkbaar was deze avond nodig om erachter te komen dat ik voortaan als 1e trots op mezelf mag zijn i.p.v. als laatste. Dat inzicht geeft me rust.”- Jelle, groepsademsessie