Consulten en werkwijze

logo blad transparantIk ben er voor jou als je last hebt van vage gezondheidsklachten (hoofdpijn, spier/gewrichtspijn, rommelde maag/darmen, haaruitval, etc.), vermoeidheid, hormonale disbalans, migraine, huidklachten, stress, burn out enzovoort. Maar ook voor preventie van ziekten kun je bij mij terecht.

Twijfel je of ik je kan helpen? Stuur me een berichtje! 

Ik werk vanuit een holistische insteek, wat betekent dat ik naar het lichaam kijk als een geheel en denk in systemen. Samen gaan we op zoek naar de voeding en suppletie die bij jouw lijf past.

Voor het consult

Voorafgaand aan het consult vraag ik je om een uitgebreide gezondheidsvragenlijst en een voedingsdagboek in de vullen. Hiermee krijg ik een beeld van je gezondheid, klachten en voedingspatroon. Maar ook je wensen en verwachtingen worden in kaart gebracht. Wat wil je bereiken en leren?

Tijdens het intakeconsult

Het eerste intake consult duurt ongeveer een uur. Tijdens het intakeconsult stel ik je gerichte vragen over de door jou eerder ingevulde vragenlijst en eetpatroon. Samen gaan we aan de slag met jouw gezondheid, op een manier die bij jou en je lijft past.  Na dit consult kun je direct aan de slag met mijn praktische tips, die ik je naderhand nog per e-mail toestuur.

Indien je ook graag een EMB-bloedtest wil laten afnemen, nemen we deze voor het intakegesprek bloed af. Meestal ontvang ik de uitslag hiervan 3-4 weken na het opsturen. Hierna doen we het intakeconsult en zo ontvang je een volledig advies voor optimale gezondheid!

Tijdens het vervolgconsult

Meestal vindt het vervolgconsult ongeveer een maand na het intakeconsult plaats. Hierin bespreken we vooral hoe het met jou gaat. Waar loop je tegenaan? Wat kan er beter? Heb je nog vragen, nieuwe ervaringen of andere dingen die je wil delen? Gaat het al beter met je klachten?

Ben je op consult geweest en heb je tussendoor een snelle vraag? Dan mag je mij altijd een mailtje of een berichtje sturen via whatapp. Kijk voor meer informatie bij mijn contactgegevens. logo blad transparant gedraaid