Consulten en werkwijze

logo blad transparantIk ben er voor jou als je last hebt van vage, hormonale klachten. Denk aan: onregelmatige cyclussen of juist helemaal geen cyclus, pijnlijke menstruatie, stemmingswisselingen, acné, vermoeidheid, hoofdpijn en zo voort. Ook kan ik je helpen bij het ontpillen, preventie van ziekten of huid- en darmklachten (opgeblazen gevoel, misselijkheid, krampen, diarree of obstipatie). En bij stress, paniekaanvallen en vastzittend trauma kan ademwerk erg goed helpen. 

Twijfel je of ik je kan helpen? Stuur me een berichtje En we kunnen een kennismakingsgesprek inplannen!

Ik werk vanuit een holistische insteek, wat betekent dat ik naar het lichaam kijk als een geheel en denk in systemen. Samen gaan we op zoek naar de voeding en suppletie die bij jouw lijf past. 

Voor het consult of de sessie 

Voorafgaand aan het consult of de sessie vraag ik je om een uitgebreide vragenlijst in de vullen. Hiermee krijg ik een beeld van jouw gezondheid, klachten, levensloop en voedingspatroon. Maar ook je wensen en verwachtingen worden in kaart gebracht. Wat wil je bereiken en leren? Afhankelijk van wat we gaan doen (consult of ademsessie) krijg je een andere vragenlijst toegestuurd. 

Tijdens het intakeconsult – Kickstart 

Het eerste intake consult duurt ongeveer een uur. Tijdens het intakeconsult stel ik je gerichte vragen over de door jou ingevulde vragenlijst en eetpatroon. Samen gaan we aan de slag met jouw gezondheid, op een manier die bij jou en je lijft past.  Na dit consult kun je direct aan de slag met mijn praktische tips, die ik je naderhand nog per e-mail toestuur.

Tijdens het vervolgconsult – Kickstart en EMB bloedtest 

Meestal vindt het vervolgconsult/ check up  ongeveer 1 á 2 maanden na het intakeconsult plaats. Hierin bespreken we vooral hoe het met jou gaat. Waar loop je tegenaan? Wat kan er beter? Heb je nog vragen, nieuwe ervaringen of andere dingen die je wil delen? Gaat het al beter met je klachten?

Ben je op consult geweest en heb je tussendoor een snelle vraag? Dan mag je mij altijd een mailtje of een berichtje sturen via WhatsApp of per email. Kijk voor meer informatie bij mijn contactgegevens.

Ademsessies / Breathwork

Voorafgaand aan een ademsessie hebben we een kort intake gesprek. Wat zijn je intenties? Wat wil je bereiken met de sessie(s)? Ademwerk is een bijzondere tool die ik inzet om trauma’s te helen. Hierbij kunnen heel wat emoties loskomen. Weet dat dit volledig normaal is. Ik zal je hier door begeleiden. Na afloop voel je je zo licht als een veertje! logo blad transparant gedraaid