Behandelvoorwaarden

Afspraak annuleren/verhindering

logo blad transparantBen je onverhoopt verhinderd of wil je de afspraak annuleren, dat kan minimaal 24 uur voor de afspraak door een mail te sturen naar sascha@foodstappen.com of door te bellen met 06 25 34 60 45 (bij geen gehoord graag appen/sms’en). Indien de afspraak niet tijdig geannuleerd wordt, is praktijk Foodstappen genoodzaakt 50% van het oorspronkelijke tarief in rekening te brengen. Deze rekening wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Praktijk Foodstappen behoudt zich het recht de behandeling af te breken.

Betaling

De kosten voor het consult, eventuele EMB-test en/of supplementen dienen direct na afloop van het consult of afnemen van de test bij praktijk Foodstappen gepind te worden. Naderhand ontvang je een email met de factuur.

Vergoedingen

Vanaf 2021 is het mogelijk om consulten bij praktijk Foodstappen voor een deel vergoed te krijgen. Dit ligt echt aan hoe en bij welke verzekeraar je verzekerd bent. Controleer dit voor de zekerheid goed. Consulten van praktijk Foodstappen vallen onder Alternatieve geneeswijzen/orthomoleculaire therapie.

Privacy

In behandeling van praktijk Foodstappen wordt jouw privacy gewaarborgd. Alles wat besproken wordt in een consult bij praktijk Foodstappen, wordt in vertrouwen behandeld.

Klachten

Uiteraard streeft praktijk Foodstappen naar een optimale samenwerking. Mochten er klachten of opmerkingen zijn, word je verzocht om contact op te nemen met Sascha Zeldenrijk. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht. Of je kunt je klacht neerleggen bij een klachtenfunctionaris van GAT (zie verderop).

Als CAT complementair therapeut level 3 valt Sascha Zeldenrijk onder het Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

GAT 2021

Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling en hier voor het stappenplan van de klachtenprocedure.

Aansprakelijkheid

De website http://www.foodstappen.com is zorgvuldig samengesteld, desondanks is praktijk Foodstappen niet aansprakelijk voor de volledigheid of betrouwbaarheid van de inhoud hiervan. De aangeboden informatie op de website van Foodstappen kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Adviezen gegeven door praktijk Foodstappen worden met zorg gegeven en zijn resultaat gericht, zonder resultaat te garanderen. Desondanks aanvaardt praktijk Foodstappen geen aansprakelijkheid voor schade of letsel voortvloeiend uit of verband houdend met het opvolgen van de door Foodstappen verstrekte adviezen.

Documenten

Het is niet toegestaan documenten (informatie, recepten, weekmenu’s) van praktijk Foodstappen te kopiëren of aan derden te verstrekken, mits je hiertoe toestemming hebt verkregen van praktijk Foodstappen. logo blad transparant gedraaid