Jezelf beschermen tegen straling met EnergyDOTS

We kunnen er niet meer omheen, straling is overal. Wifi, Bluetooth, 5G. Maar, ook je magnetron of babyfoon bijvoorbeeld geven straling af. Je lijft vindt dat doorgaans niet zo fijn (zacht uitgedrukt). Dit zie ik vooral terugkomen in de EMB bloedtesten die ik afneem:

Knipsel

Hoofdpijn, slecht slapen, verminderde weerstand, slecht geheugen, nervositeit, verminderde vruchtbaarheid of schildklierproblemen kunnen een gevolg zijn van teveel straling. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan eens de onderzoeken Dr. Martin Pall.

Help! Wat doe ik eraan?

De afgelopen paar weken heb ik de producten van Energydots uitgeprobeerd en met succes! Ik slaap beter (dieper) en heb een minder ‘warm’ gevoel aan mijn hoofd na het bellen (want dat is ook straling).

Hoe kan dat nou? Een sticker die beschermt tegen straling? 

De Energydots zijn magneten die geprogrammeerd zijn met een bepaalde frequentie (trilling). Magneten worden al jaren gebruikt om informatie in op te slaan, bijvoorbeeld je pinpas en de cassette bandjes van vroeger (die zwarte strip).

De smartDOT bijvoorbeeld, welke je op een apparaat (laptop, telefoon e.d.) plakt, harmoniseert de EMF straling van het apparaat waarop het bevestigd is. Dit werkt volgens een principe wat Entrainment genoemd wordt, uitgevonden door Nederlander Christiaan Huygens, welke ook het slingeruurwerk van klokken uitvond. Hij ontdekte dat klokken, wanneer ze zich in dezelfde ruimte bevinden, op een gegeven moment synchroon gaan lopen. Net als bijvoorbeeld vrouwen die tegelijkertijd ongesteld worden als ze een lange tijd samenleven. Een soort van ‘waar je mee omgaat, wordt je mee besmet,’ dus.. Maar, de smartDOT heeft dus ook deze invloed op straling, waardoor het veiliger wordt voor ons lichaam om de straling te absorberen.

De andere producten, werken op zo’n manier dat ons eigen lichaam ondersteunt wordt in de afweer tegen straling, ook weer door frequenties. Dit versterkt automatisch het bioveld:

“Na twee dagen gebruik van de smartDOT aan de telefoon, zijn de algehele energielekken en vervormingen verminderd en lijkt het energieveld veel symmetrischer.” – Dr. Thornton Streeter, Centrum voor Bioveldwetenschappen

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je op http://www.energydots.nl.

Extra tips voor het beperken van stralingsstress:

  • Voor het slapen gaan je telefoon op vliegtuigstand zetten, of heeeeel ver van je vandaan. Je wekker gaat gewoon af.
  • Werk niet met je laptop op schoot, maar gewoon op een bureau/tafel.
  • Bel met je oortjes in (en dan gewoon die met een draad) of zet je telefoon op luidspreker tijdens het bellen.
  • Zet een tijdsschakelaar op je wifi kastje. Om 00:00 uur uit en om 6:00 uur weer aan bijvoorbeeld.

Hopelijk kun je hiermee een beetje uit de voeten!

Dit blog heb ik geschreven in samenwerking met de medewerkers van Energydots en daarnaast heb ik mijn eigen research gedaan. Ik adviseer jou dat ook te doen 🙂

Gezonde groetjes,

Sascha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s