Dankbaar voor mijn PCOS

Zoals je waarschijnlijk al wist heb ik pcos (klachten). In mijn aller eerste blog kon je lezen hoe ik daarachter kwam. Nu, een jaar later, deel ik graag met jullie hoe ik er het beste van probeer te maken.

Gezonder door pcos

Juist. Door pcos heb ik ingezien dat gezond eten en leven erg belangrijk is. Rigoureuze veranderingen waren het gevolg. Helaas ben ik nog niet helemaal van mijn klachten af, maar zie ik er wel een stuk gezonder uit en heb ik meer energie!

Mijn roeping gevonden!

Ik was al een tijd aan het worstelen met het ontdekken van mijn “roeping”. Geen idee van wat ik na mijn opleiding moest doen.

Door mijn diagnose opende mijn ogen voor natuurgeneeskunde. Ik ben gaan lezen en een aantal therapeuten gaan bezoeken. Ik bouwde steeds meer kennis op en op een gegeven moment wist ik het zeker; ik wilde ook mensen helpen! Zonder medicijnen, met behulp van de natuur!

Kennis & respect

De kennis die pcos mij gegeven heeft is dus enorm. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.

Maar ook een stukje respect voor mijn eigen lichaam. Het is zo bijzonder hoe jouw lichaam je beschermt, verzorgt en voor je vecht! Toevallig zag ik daar vanmorgen nog een mooie quote over:

Kippenvel toch? Hierdoor ben ik (nog) voorzichtiger en dankbaarder geworden!

Helaas is het natuurlijk niet allemaal rozengeur en maneschijn, daarom zal ik volgende week mijn grootste struggles met jullie delen. Daarnaast zal ik ook tips geven hoe je daarmee om kunt gaan.

Probeer ondertussen van alles het positieve puntje te vinden. Ik weet het, soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar wel echt de moeite waard!

Stay tuned!

Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s